11 mars

med Ken Lavendel

Endagskurs, inga förkunskaper behövs.
Detta är en kurs för dig som vill hjälpa dig själv och andra i din omgivning, såväl människor som djur att må bättre.
Du får lära dig, att om man har besvär med tex. ett knä eller en axel är det inte alltid så att själva orsaken till symtomet sitter där utan kan komma från andra delar av kroppen. Du får lära dig ett schema att gå efter för att hitta rätt plats.

Triangelns form är den starkaste som finns. Enligt forskaren Nassim Haramein är den grundstenen till universums uppbyggnad och alla geometriska konstruktioner utgår från den. Shandithi triangeln som tillverkas efter matematiska beräkningar och programmeras för att uppnå en energibalans hos människor, djur och växter finns nu i Sverige. Här får du möjlighet att lära dig använda den på absolut bästa sätt.

Kurspris: 1350:- inkl lunch, triangel och kompendium.
Anmälan och information: Ken Lavendel tel. 070 – 277 32 52
ken@shandithi.com
www.shandithi.com