10-12 Maj

YOGA-FILOSOFI OCH UTÖVANDE
med Hanna / Yogaskolan 

Ge dig själv tid och utrymme – landa i dig själv, i din medvetna andning, i kroppen, i det som är. Ge dig själv tid och utrymme för att se, känna, uppleva naturen runt dig och njuta av våren. Vi utövar yogans redskap av rörelse, medveten andning och meditation varvat med att titta närmare på yogans inspirerande livsfilosofi och teori.

Yogans visdomsfilosofi hjälper oss att reflektera över det som är aktuellt och viktigt för oss i livet just nu. Yogans utövande ger oss insikter och hjälper oss att se med mer klarhet var vi är och var vi vill vidare. Tillåter vädret så kommer vi nyttja den fina miljön och naturen runt omkring för olika typer av utövande.

Kurssin hinta:  3 800:-Sisältää. kost och logi i 2-3 vuode.
Kurssi kertaa: Fre 17.00  - Sönd. 14.00
O Rekisteröityminen Info:  Yogaskolan .se  eller ring 054-181 183

 


 

 

14-18 Kesäkuu

SHAMANSK TRANSFORMATION – Shakti Power Retreat
med Jenny Gunay 

Är det din tur att säga hejdå till din gamla kostym och höja din frekvens?
Detta retreat är för dig som är kvinna och som vill gå djupt i dig själv och transformera gamla föreställningar och mönster som inte längre tjänar dig.
Jenny Gunay, schaman, livscoach och spirituell guide, leder dig med fast hand genom detta transformativa arbete.

Jenny har över 20 års erfarenhet av att guida människor att nå sina mål, runt om i världen. Hon har en bred bakgrund som innefattar såväl terapeutiskt arbete med personer utsatt för sexuella övergrepp som professionell karriärs coachning.
Med värme, humor och en unik förmåga att hålla space för sina kunder skapar hon möjlighet till djup transformation och läkning.

 

Kurssin hinta:  12 800:-Sisältää. kost och logi. i 2-3 vuode.                                           Early Bird 10 300:-  om du betalar innan 31/3 2019.
Kurssi kertaa: Fredag eftermiddag/kväll  - Tisdag frukost.
O Rekisteröityminen Info:  Anmälan via mail : info@inspirityoga.se ,                                               Mer info på: www.facebook.com/shaktipowerretreat    www.jennygunay.com

 


 

 

27-30 Kesäkuu

SOMMARYOGARETREAT 
med Birgitta Hedman och Charlotte Åström

Vi upprepar vår uppskattade Kundaliniyogaretreat på natursköna Hannemo kursgård även i sommar. Yogapass och meditationer. Teoripass om yogisk filosofi. Ljuvlig mantrasång i soluppgången. Spännande vegetarisk mat. Tid för tystnad, stillhet och promenader. Vi gör Breath-walk (andningspromenader) ute i skogen. Yoga och skratt i gröngräset. Gongbad, dans och mild massage.

3,5 dagars retreat för att ladda batterierna och sätta en ny rytm. Ny miljö ger perspektiv på din tillvaro. En bra start på din semester.

En deltagare skriver:

“Tack för den fantastiska helgen på Hannemo! Jag har bara superlativ att skriva: Jag tycker att ni lärare är kunniga, trygga och det märks att yogan är en passion för er! Hannemo som kursgård är en pärla dit jag gärna återvänder. Rent, fräscht, trivsamt och god mat!”  Ing-Marie.

Kurssin hinta: 4 800:- inkl kost o logi  (Early-bird pris 4 300 före 1 Maj).
Kurssi kertaa: Torstai 15.00 till söndag. 16.00
O Rekisteröityminen Info: birgitta@yogainstitutet.nu, Birgitta 070-23 77 894, Charlotte 070-402 66 02,  Yogainstitutet.nu.

 


 

24 – 28 juli

EMBODIED LIFE WORKSHOP
med Russell Delman 

Mer info kommer längre fram!

 


 

 

7-11 augusti

TRANSFORMATION OF THE BODY  - Ett 4-dygns retreat
kanssa Stanny Lansloot

Stanny kommer till Hannemo igen med sin givande sommarkurs. Du kan vara nybörjare eller ha varit med på kursen tidigare, en kurs med Stanny är alltid en upptäcktsresa! Obs att han endast kommer till Sverige en gång per år, så missa inte detta tillfälle! Kursen är designad så att du både får individuell behandling av Stanny, och möjlighet att lära dig mer, reflektera och öva tillsammans i par eller mindre grupper. Dessutom ingår ett kompendium med alla anatomiska beskrivningar.

Se gärna dessa videolänkar där Stanny berättar om kursen https://youtu.be/bYzrZ6CpGQg samt en deltagare som beskriver sina upplevelser https://youtu.be/N1XVhR4Qcz0

Mer info kommer längre fram!

 


 

 

23-25 Elokuu

RETREAT – Bli bättre på att lyssna på dig själv         
med Carina Ovesson

 Retreaten innehåller vägledda meditationer, egna reflektionsövningar och tid för tystnad. Du guidas av ledaren i meditationerna som också innehåller musik. Meditationerna passar både för dig som är nybörjare och för dig som är van vid att meditera. Ibland innehåller programmet också mjuk yoga, som inte kräver några förkunskaper.Varmt välkommen till en sommarretreat som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. I tystnaden, stillheten och naturen får vi möjlighet att komma närmare oss själva och vår inre röst.

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.

Kurssin hinta: 4 350:- inkl kost o logi i 2-3 vuode.  Enkelrum + 700:-
Kurssi kertaa: Fredag 17.00 till Söndag 14.00
O Rekisteröityminen Info:   www.meditationsguiden.com  (under retreat och kurser)  carina@meditationsguiden.com Telefon: 0705-281944

 


 

30 Elokuu – 1 Seitsemän.

DANSSTÄMMA 
med Frigörande dansföreningen

För medlemmar i FDF 

 


 

 

13-15 Seitsemän.

MEDIYOGA & INTUITIVT SYMBOLMÅLERI
med Ann-Marie Nordström och Ingela Nyström

Genom mediyoga, som är en mjuk och stilla yoga, öppnar du upp för ditt inre och får kontakt med ditt innersta centrum där all din visdom och kunskap finns. Därefter få du genom bl.a. inspiration från myter om ”Eros & Psyke” och naturens väsen måla på stora papper med svamp och pensel och låta dina känslor och din intuition visa dig vägen och inge dig mod att följa din längtan. Genom målningen gör vi det osynliga synligt och när vi ser bilden genom varandras ögon blir vi mindre ensamma i processen.

Kurssin hinta: 4 900:- inkl. kost och logi i 2- vuode, inklinklpan class ="tr_" id="tr_12" data-token="YWxsdCBtYXRlcmlhbA,," data-source="">allt material.                 EARLYBIRD 4 300:- vid betalning före 15 juli.
Kurssi kertaa: Fre 16.00 – Sönd. 15.00
O Rekisteröityminen Info: Ingela Nyström: 0737 413 169 tai ingelamaj.nystrom@gmail.com,  www.sagasymbolsamtal.se