8-11 Februari

URKLANGENS KRAFT – Ett vibrerande retreat för kvinnor
med Annki och Anna 

Denna helg bjuder vi in alla kvinnor att djupdyka in i ljuden och vibrationernas transformerande kraft. Genom röst, klang, sång ökar vi vår kontakt med vår vibration och kraft. Vi öppnar upp med kundaliniyoga, meditation, andning, dans och exploderar inåt och utåt i olika musikaliska uttryck. Vi undersöker det extatiska och kraftfulla likväl som det stilla och finstilta. Vi njuter natur, trummar, ser in i eldens lågor och ljudar våra nordiska urtoner. Vi blir serverade vällagad mat, kultiverar systrarskap och låter hela vårt väsen få näras och hämta kraft.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha vana av varken sång eller yoga. – alla är välkomna !

Kurssin hinta:  3 900:-Sisältää. täysihoito. 3 500:- om du betalar innan 21 dec.

Kurssi kertaa: Fre 17.00  - Sönd. 15.00

O Rekisteröityminen Info:  Anna Elwing, elwingen@hotmail.com

SISTA ANMÄLAN OCH BETALNING: 8 Jan.

 


 

 

14-18 Kesäkuu

SHAMANSK TRANSFORMATION – Shakti Power Retreat
med Jenny Gunay 

Är det din tur att säga hejdå till din gamla kostym och höja din frekvens?
Detta retreat är för dig som är kvinna och som vill gå djupt i dig själv och transformera gamla föreställningar och mönster som inte längre tjänar dig.
Jenny Gunay, schaman, livscoach och spirituell guide, leder dig med fast hand genom detta transformativa arbete.

Jenny har över 20 års erfarenhet av att guida människor att nå sina mål, runt om i världen. Hon har en bred bakgrund som innefattar såväl terapeutiskt arbete med personer utsatt för sexuella övergrepp som professionell karriärs coachning.
Med värme, humor och en unik förmåga att hålla space för sina kunder skapar hon möjlighet till djup transformation och läkning.

 

Kurssin hinta:  12 800:-Sisältää. kost och logi. i 2-3 vuode.                                           Early Bird 10 300:-  om du betalar innan 31/3 2019.

Kurssi kertaa: Fredag eftermiddag/kväll  - Tisdag frukost.

O Rekisteröityminen Info:  Anmälan via mail : info@inspirityoga.se ,                                               Mer info på: www.facebook.com/shaktipowerretreat    www.jennygunay.com

 


 

 

27-30 Kesäkuu

SOMMARYOGARETREAT 
med Birgitta Hedman och Charlotte Åström

Vi upprepar vår uppskattade Kundaliniyogaretreat på natursköna Hannemo kursgård även i sommar. Yogapass och meditationer. Teoripass om yogisk filosofi. Ljuvlig mantrasång i soluppgången. Spännande vegetarisk mat. Tid för tystnad, stillhet och promenader. Vi gör Breath-walk (andningspromenader) ute i skogen. Yoga och skratt i gröngräset. Gongbad, dans och mild massage.

3,5 dagars retreat för att ladda batterierna och sätta en ny rytm. Ny miljö ger perspektiv på din tillvaro. En bra start på din semester.

En deltagare skriver:

“Tack för den fantastiska helgen på Hannemo! Jag har bara superlativ att skriva: Jag tycker att ni lärare är kunniga, trygga och det märks att yogan är en passion för er! Hannemo som kursgård är en pärla dit jag gärna återvänder. Rent, fräscht, trivsamt och god mat!”  Ing-Marie.

Kurssin hinta: 4 800:- inkl kost o logi  (Early-bird pris 4 300 före 1 Maj).
Kurssi kertaa: Torstai 15.00 till söndag. 16.00
O Rekisteröityminen Info: birgitta@yogainstitutet.nu, Birgitta 070-23 77 894, Charlotte 070-402 66 02,  Yogainstitutet.nu.

 


 

24 – 28 juli

EMBODIED LIFE WORKSHOP
med Russell Delman 

Mer info kommer längre fram!

 


 

 

7-11 augusti

TRANSFORMATION OF THE BODY  - Ett 4-dygns retreat
kanssa Stanny Lansloot

Stanny kommer till Hannemo igen med sin givande sommarkurs. Du kan vara nybörjare eller ha varit med på kursen tidigare, en kurs med Stanny är alltid en upptäcktsresa! Obs att han endast kommer till Sverige en gång per år, så missa inte detta tillfälle! Kursen är designad så att du både får individuell behandling av Stanny, och möjlighet att lära dig mer, reflektera och öva tillsammans i par eller mindre grupper. Dessutom ingår ett kompendium med alla anatomiska beskrivningar.

Se gärna dessa videolänkar där Stanny berättar om kursen https://youtu.be/bYzrZ6CpGQg samt en deltagare som beskriver sina upplevelser https://youtu.be/N1XVhR4Qcz0

Mer info kommer längre fram!

 


 

 

23-25 Elokuu

RETREAT – Bli bättre på att lyssna på dig själv         
med Carina Ovesson

 Retreaten innehåller vägledda meditationer, egna reflektionsövningar och tid för tystnad. Du guidas av ledaren i meditationerna som också innehåller musik. Meditationerna passar både för dig som är nybörjare och för dig som är van vid att meditera. Ibland innehåller programmet också mjuk yoga, som inte kräver några förkunskaper.Varmt välkommen till en sommarretreat som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. I tystnaden, stillheten och naturen får vi möjlighet att komma närmare oss själva och vår inre röst.

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.

Kurssin hinta: 4 350:- inkl kost o logi i 2-3 vuode.  Enkelrum + 700:-
Kurssi kertaa: Fredag 17.00 till Söndag 14.00
O Rekisteröityminen Info:   www.meditationsguiden.com  (under retreat och kurser)  carina@meditationsguiden.com Telefon: 0705-281944

 


 

30 Elokuu – 1 Seitsemän.

DANSSTÄMMA 
med Frigörande dansföreningen

För medlemmar i FDF