Jonas Klingberg

Jonas Klingberg

Jonas Klingberg: accredited 5Rhythms® teacher by Gabrielle Roth in Waves & Heartbeat level, Body Movement Coach™, Massage therapist, with studies in Social & Educational Science, Dance Therapy, Contact Improvisation, Authentic movement, Jonas has got a big range of knowledge about the creative Body Intelligence. For more info www.bodymoves.

 

 

 


 

 

Russell Delman

Russell har undervisat i Feldenkrais-metoden i över 30 år och har utövat Zenmeditation sedan 1970. Hans undervisning, som också kallas “The Embodied Life”, är ämnat för mänsklig förändring och integrerad inlärning. Han anser att mänsklighetens grundläggande uppgift idag är att inse att “rörelsen från rädsla till kärlek är livets dominerande organisationsprincip”.
www.russelldelman.com

 

 


 

 

Liz WarringtonLiz Warrington

Att få möta Liz Warrington är en fantastisk upplevelse, vilket kommer att ge dig en bestående djup upplevelse i din personliga resa.
Om och om igen har jag bevittnat kraften i hennes vägledning, genom hennes närvaro och fysiska beröring blir kontakten och effekten djupgående där fokus till att återskapa/aktivera vår själläkande förmåga.
Liz, är unik i sitt sätt att utöva,och vägleda med sin, otroliga kunskap om hela människans villkor.
I mer än 17 år har Liz undervisat i yoga, i mindre grupper eller enskilt i Brighton eller runt om på olika platser i världen. Hennes passion i lärandet har sitt ursprung utfrån ”Vanda Scaravellis” yogiska filosofi och unika sätt att undervisa i yoga. Förutom Yoga är Liz Craniosacralterapeut vilket som teknik är i symbios med hennes yogiska skapande.

” Awakening the spine”
Är ett etablerat ledord för ”Scaravelli utövare”

 

 


 

Lena Elmqvist

Lena är socionom i botten men har arbetat som Shiatsuterapeut och Yogalärare i många år. Shiatsu-utbildningen har hon bl.a fått på Internationella Shiatsu Institutet i Schweiz där hon också senare arbetat som assistent. På senare år arbetar hon framför allt med Mindfulness Yoga efter en gedigen distans utbildning på Spirit Rock, USA. Hon undervisar grupper både i och utanför Värmland.
En underbart varm och behaglig personlighet som pedagogiskt förmedlar sina djupa kunskaper med lätthet.
www.mandala.se