Veronica Deland

Jag heter Veronica Deland och driver företaget WCare – Your Wellness. Jag har under de senaste 21 åren arbetat med kvinnohälsa och kvinnors själskraft.
Då jag växte upp som ett vilset maskrosbarn utan en mor, har jag ständigt varit på en inre resa för att hitta mig själv, min kvinnoroll och sökt för att få svar. Min resa har gått genom olika urbefolkningars mediciner, såsom den kinesiska medicinen, shamanism, kundalini yoga, kurser och utbildningar där naturligtvis egenterapi, har lett till att idag är jag sams med mig själv, min själ och mina kvinnoroller.
Nyss fyllda 56 år och är fortfarande inte slutlärd. Dock har jag kommit till en punkt i livet där jag vågar vara den kvinna jag har utvecklats till. Nu har jag tagit klivet in i ett skede som den indianska urbefolkningen kallar ”Den visa kvinnans ålder”. Meningen är att de kunskaper och erfarenheter som de visa och lärda gett till mig ska nu delas vidare till dig.

 

 

 


 

 

Russell Delman

Russell on opettanut Feldenkrais Method yli 30 vuotta ja on toiminut Zen meditaatio alkaen 1970. Hänen opetus, tunnetaan myös nimellä "ruumiillistunut Life", on tarkoitettu ihmisten muuttamista ja integroitu oppiminen. Hän uskoo, että ihmiskunnan perustehtävä on tänään ymmärtää, että "liike pelosta rakkauteen on elämän hallitseva järjestää periaate".
www.russelldelman.com

 

 


 

 

Liz WarringtonLiz Warrington

Att få möta Liz Warrington är en fantastisk upplevelse, vilket kommer att ge dig en bestående djup upplevelse i din personliga resa.
Om och om igen har jag bevittnat kraften i hennes vägledning, genom hennes närvaro och fysiska beröring blir kontakten och effekten djupgående där fokus till att återskapa/aktivera vår själläkande förmåga.
Liz, är unik i sitt sätt att utöva,och vägleda med sin, otroliga kunskap om hela människans villkor.
I mer än 17 år har Liz undervisat i yoga, i mindre grupper eller enskilt i Brighton eller runt om på olika platser i världen. Hennes passion i lärandet har sitt ursprung utfrån “Vanda Scaravellis” yogiska filosofi och unika sätt att undervisa i yoga. Förutom Yoga är Liz Craniosacralterapeut vilket som teknik är i symbios med hennes yogiska skapande.

” Awakening the spine”
Är ett etablerat ledord för “Scaravelli utövare”

 

 


 

Lena Elmqvist

Lena on sosiaalityöntekijä alareunassa, mutta on työskennellyt shiatsu terapeutti ja joogaopettaja vuosia. Shiatsu koulutuksen hän on saanut muun muassa kansainvälisen Shiatsu Institute Sveitsissä, jossa hän myöhemmin toimi avustajana. På senare år arbetar hon framför allt med Mindfulness Yoga efter en gedigen distans utbildning på Spirit Rock, Yhdysvallat. Hon undervisar grupper både i och utanför Värmland.
Ihanan lämmin ja miellyttävä persoonallisuus opetus välittää hänen syvä tuntemus helposti.
www.mandala.se